COMMUNITY

Bij GRONDWERK ben je niet alleen. Je maakt deel uit van een groter geheel: een community van architect-ondernemers die niet kunnen wachten om zichzelf en hun onderneming naar dat hogere niveau te tillen.
De mensen waarmee je het meeste tijd spendeert, hebben de grootste invloed op je denken en je handelen. Waarom dus geen hecht netwerk opbouwen van gelijkgezinde architect-ondernemers?
Zo bouwen we samen aan een sterkere architectuursector!

CONNECTIE

Als mens willen we ons verbonden voelen met elkaar. We willen gezien en gehoord worden, we willen voelen dat we meetellen en dat we niet alleen zijn.

Daarom is ‘connectie’ een centraal thema bij de GRONDWERK-community. Of het nu gaat om online communiceren met andere architecten in het traject of om gezellige babbels tijdens de live events, we gaan steeds op zoek naar een diepere verbinding met elkaar. Geen holle netwerkbabbels dus, maar échte interesse in elkaar en elkaars werk.

ONDERSTEUNING

Bij GRONDWERK maak je deel uit van een netwerk van collega-ondernemers die als geen ander jouw uitdagingen als architect begrijpen. Bots je op een probleem dat voor jou op dit moment onoverkomelijk lijkt, dan is er veel kans dat iemand anders ditzelfde probleem al eens heeft overwonnen en jou de nodige tips en motivatie kan geven om er zelf weer uit te komen.

Je gesteund voelen als ondernemer is van cruciaal belang voor je mentale gezondheid. Het is niet altijd makkelijk, maar met de steun de GRONDWERK-community kom je er wel!

Community over competition!

ONTMOETING

Bij GRONDWERK willen we elkaar écht leren kennen. En dat doen we nog steeds het liefst door elkaar ook écht te ontmoeten. Daarom zetten we in op live events waarbij je terecht komt bij een groep positief ingestelde architect-ondernemers die zichzelf en elkaar naar grotere hoogten stuwen.

We creëren een open, uitnodigende sfeer waar iedereen zich op z’n gemak kan voelen. We luisteren naar elkaars verhalen, leren bij van elkaar ervaringen en vieren elkaars wins. Elke ontmoeting is er weer eentje om naar uit te kijken en je gaat sterker terug naar huis dan dat je gekomen bent.

... VOOR ONDERNEMENDE ...