Joëlle, Joëlle Eeckhout

< Ontdek de andere leden

Joëlle, 

Joëlle Eeckhout

Wat heeft jou overtuigd om een traject bij GRONDWERK te starten?

Ik was als ondernemer vooral op zoek naar begeleiding op vlak van prijzen en waardebepaling, planning en time-management. Maar ook de feedback van collega-ondernemers leek me een heel interessant aspect van de GRONDWERK-community.

 

Door Kaatje haar enthousiasme, duidelijke visie op onze sector én positieve communicatie was het een evidentie om te starten met een jaartraject.

Welke onderdelen van het coachingtraject motiveren jou om te werken aan je ondernemerschap?

Tijdens de live-sessies kan ik zaken aftoetsen bij collega-ondernemers. Ik vind het echt super waardevol om alle gelijkaardige én andere verhalen te horen. De live-sessies zorgen voor een denkbeeldige deadline.
 
Ik wil vooraf zo veel mogelijk kennis verzameld hebben om tijdens de sessie zelf helemaal mee te zijn. De opdrachtformulieren zijn op de tegenovergestelde manier even waardevol: ze zetten je aan tot reflectie, wat dan weer leidt tot actie!

Wat kan er volgens jou nog verbeteren binnen onze sector?

Onze sector is vastgeroest in concurrentiedenken en de gedachte dat architecten ‘anders zijn’ dan andere dienstverleners. Architecten focussen zich liever op de creatieve kant van de job en zijn daardoor niet voldoende bezig met ondernemen.
 
Die mindset draagt bij aan de lage verloning in onze sector. Ik denk dat werken aan je ondernemersskills een eerste stap kan zijn in de goede richting. Waardegebaseerde prijzetting én communicatie is key! 

Volg ons op LinkedIn en Instagram