Sven, PRSPCTF

< Ontdek de andere leden

Sven, 

PRSPCTF

Wat hoop je te bereiken met je inschrijving bij GRONDWERK?

In mijn traject als ondernemer was ik op zoek naar sparring-partners. Ik wilde mijn netwerk binnen de sector vergroten en nieuwe, diepgaande connecties leggen. Daardoor kwam ik terecht bij de GRONDWERK-community.

 

Daarnaast hoop ik ook om in dit jaartraject mijn sales-technieken, interne werking en communicatie verder te optimaliseren.

Wat is de meerwaarde voor jou als ondernemer om deel uit te maken van de GRONDWERK community?

De live sessies zijn een fijne manier om één-op-één te connecteren met andere GRONDWERK’ers. De persoonlijke vibe geeft me telkens een boost om te werken aan mijn onderneming en zorgt voor een goede afwisseling ten opzichte van de wekelijkse individuele opdrachten. Ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan mede-ondernemers vind ik echt heel waardevol.

Welke inzichten heeft het traject bij GRONDWERK jou tot nu toe al verschaft?

Tijdens de module ‘marketing en sales’ ben ik mezelf echt tegengekomen als ondernemer. Ik ging er vroeger vanuit dat foto’s van mijn gerealiseerde projecten voldoende zouden zijn om potentiële klanten te overtuigen.
 
Nu besef ik dat een sterke combinatie tussen beeld, vorm én woord zorgt voor de juiste basis om klanten aan te trekken. De volgende stap is om deze mindset te vertalen naar concrete acties!

Volg ons op LinkedIn en Instagram