Frederic, Design Studio Seed

< Ontdek de andere leden

Frederic, 

Design Studio Seed

Op welk vlak wil je de komende tijd bij GRONDWERK graag nog meer groeien?

Doordat mijn projecten steeds groter werden, nam ook de complexiteit van mijn onderneming toe. Zo kwam ik in dit jaartraject terecht. De aanpak bij GRONDWERK is zeer rock ’n roll: talent, goesting en volle gas vooruit.

 

Ik hoop in de toekomst nog meer ruimte te kunnen maken voor mijn echte passie: het empoweren en inspireren van mensen. Door te groeien als ondernemer wil ik ook de creatieveling in mij meer ruimte geven!

Welke delen uit het jaartraject zijn voor jou belangrijk om gemotiveerd te werken aan je onderneming?

Ik vind alle onderdelen even interessant. Bij GRONDWERK wordt de theoretische kennis aangevuld met concrete acties, toegepast op jouw specifieke situatie. Daardoor geniet ik echt van alle aspecten: van de online opdrachtformulieren tot de live sessies.

 

Door de feedback van Kaatje en de fijne community krijg ik steeds goesting om aan mijn onderneming te werken. Opgelet: hoog risico op té veel motivatie en adrenaline!

Welke concrete resultaten heb je tot nu toe al bereikt door GRONDWERK?

Tijdens het eerste trimester van dit traject heb ik alvast geleerd hoe ik mijn visie en aanbod beter kan bepalen. Ik stem nu op een veel bewustere manier mijn onderneming en doelen hierop af. 

Dat zorgt voor een authentiek resultaat, zowel naar mijn klanten toe als voor mezelf. Want meer dan ooit zijn mensen op zoek naar een visie op maat van wat ze écht nodig hebben.

Volg ons op LinkedIn en Instagram