Carmine, MARCEL architecten

< Ontdek de andere leden

Carmine, 

MARCEL architecten

Wat hoop jij te bereiken met je inschrijving bij GRONDWERK?

Ik wilde vooral werken aan mijn identiteit als ondernemer. Samen met mijn vennoot ben ik dan ook meer gaan nadenken over wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan, om op die manier ons verhaal beter te kunnen brengen naar klanten toe.
 
In de loop van het traject hebben we al heel wat geïmplementeerd, vooral in onze offerteopmaak voor nieuwe klanten. Er is nog veel werk aan de winkel, maar we doen elke dag meer en meer van wat we graag doen

Welke inzichten heb jij reeds verworven door je deelname aan GRONDWERK?

In onze sector heerst het gevoel dat we te weinig overhouden voor het werk dat we leveren. Bij GRONDWERK leer ik hoe ik niet enkel mijn klanten tevreden stel, maar ook mezelf. Zo is het belangrijk op zoek te gaan naar je eigen niche en om je eigen waarden én bijhorende prijs juist te gaan bepalen. Dat is waar ik naartoe wil: kwaliteitsvolle architectuur met de nodige realiteitszin. 

Welke elementen uit het jaartraject motiveren jou om te werken aan je onderneming?

Ik vind de live sessies het meest waardevol. Ik verplicht mijzelf ertoe om hier tijd voor vrij te maken zodat ik mij er ten volle op kan concentreren. Uiteraard is het netwerken met andere architect-ondernemers ook nuttig om tot nieuwe inzichten te komen.
 
Het gevoel dat we met teveel architecten in dezelfde vijver vissen leeft nog heel hard binnen onze sector, maar bij GRONDWERK leren we om hier anders naar te kijken.

Volg ons op LinkedIn en Instagram