Melissa, Melissa Mertens – architect

< Ontdek de andere leden

Melissa, 

Melissa Mertens – architect

Wat was de aanleiding om een coachingtraject bij GRONDWERK te volgen?

Ik heb een kantoor zonder medewerkers en mijn omzet is al enkele jaren goed, maar er zit geen evolutie in. Daardoor had ik het moeilijk om een degelijke verloning te vragen, onder andere door het gevoel dat ik moest concurreren met de prijsbrekers. Het was tijd voor verandering: andere mindset, betere marketing, een sterke branding,…

 

Ik volgde Kaatje al een tijdje op Instagram en na haar workshop bij NAV was ik helemaal verkocht. Kaatje trekt je mee in al haar enthousiasme en de goesting om beter te gaan ondernemen is er meer dan ooit.

Welke delen uit het coachingtraject motiveren jou het meest om aan je onderneming te werken?

Ik vind alle elementen even waardevol: de live sessies geven je de drive, de online modules zijn perfect om in de zetel te bekijken en de opdrachtformulieren sporen je aan om dieper in te gaan op de topics.

 

De live-sessies zijn voor mij het belangrijkste: zo fijn om te zien hoe anderen omgaan met hun bedrijf. Welke zaken hebben zij al geïmplementeerd, wat is hun aanbod en takenpakket,… Je leert enorm veel van elkaar en het is gewoon fijn om gelijkgestemde zielen te ontmoeten.

Welke resultaten heb jij al bereikt door bij te leren over salesgesprekken en offerte-opmaak?

Door GRONDWERK ben ik nu pas echt van start gegaan met implementeren. Zo heb ik ondertussen een draaiboek gemaakt met enkele key-words en projectfiches en gebruik ik deze template nu ook bij de presentatie van mijn voorontwerpen.
 
Daarnaast ben ik volop bezig aan de herwerking van mijn offerte, die voordien veel te droog was. Het was uitsluitend saaie kost, eigenlijk een flauw afkooksel van mijn contract.
 
Door hier mee aan de slag te gaan weerspiegelt mijn offerte nu ook wie ik echt ben als persoon én als ondernemer. 

Volg ons op LinkedIn en Instagram