Tim, Oost architecten

< Ontdek de andere leden

Tim, 

Oost architecten

Vanuit welke nood heb je beslist om in te stappen bij GRONDWERK?

Ik kwam bij GRONDWERK terecht na een inspiratietraject bij NAV. De beschrijving van de inhoud heeft me voldoende kunnen triggeren om mijn onderneming eens vanop een afstand te bekijken en de werking ervan in vraag te durven stellen.

 

Na een aantal jaren groeien was het voor mij het ideale moment om eens op de rem te staan en aan zelfevaluatie te doen. Met de input, open vragen, denkwijzen en ideeën van GRONDWERK én andere deelnemers, lukt het om eens van het vertrouwde eilandje te komen.

Welk gevoel heb je tot nu toe bij Kaatje als ondernemerscoach?

Kaatje brengt als ondernemerscoach de ideeën waar ze achter staat met een sterke overtuigingskracht… Ook al heb ik niet altijd dezelfde mening omtrent bepaalde thema’s, toch laat ze voldoende ruimte om steeds een eigen interpretatie of invulling te geven.

 

De inhoud van de sessies gaat niet over een “juiste” manier van werken maar over een manier van werken die voor jou het beste aanvoelt.Kaatje helpt om samen op zoek te gaan naar die “ideale manier” door je aan de hand van open thema’s aan het denken te zetten.

Heb je je missie/visie en aanbod reeds beter kunnen bepalen? Heeft dit jou nu reeds een (mentaal) voordeel opgeleverd?

Wij waren binnen ons kantoor al langer bezig met het uitschrijven en evalueren van onze visie en aanbod. We hadden reeds een bepaalde richting bepaald. Het traject van GRONDWERK heeft er voor gezorgd dat we nog sterker in de richting gaan waar we effectief naartoe willen.

 

We merken, mede door de sessies, dat het goed is dat we daarover reeds hebben nagedacht. Alle info en denkpistes nemen we dus mee op weg naar onze ideale onderneming!

Volg ons op LinkedIn en Instagram