Barbara, BaSe architectuur

< Ontdek de andere leden

Barbara, 

BaSe architectuur

Welke nieuwe inzichten heeft het jaartraject jou tot nu toe al verschaft?

GRONDWERK heeft me doen inzien dat een architectuurbureau in de eerste plaats een onderneming is en dat je dus als sterke ondernemer ook een betere architect wordt. Daardoor is mijn mindset echt helemaal veranderd. Ik sta nu sterker in mijn schoenen op vlak van budgetbepaling, het opmaken van offertes en het bepalen van mijn takenpakket. 

Ik bekijk het werken aan mijn onderneming nu als een continue proces, dat steeds kan bijgestuurd worden door nieuwe inzichten of noden.

Waarom heb je specifiek gekozen voor een jaartraject bij GRONDWERK?

Ik volgde reeds eerder sessies bij een andere ondernemerscoach, maar Kaatje onderscheidt zich door haar heel duidelijke en heldere aanpak, specifiek toegepast op het beroep van architect.
 
In het jaartraject wordt alles opgedeeld in duidelijke, behapbare onderdelen. Het enthousiasme waarmee Kaatje haar boodschap overbrengt en waarmee ze zelf onderneemt werkt aanstekelijk en inspirerend. Ze heeft op elk probleem een passend antwoord klaar!

Hoe is jouw mindset rond ondernemen intussen geëvolueerd?

Mijn deelname aan het jaartraject DOEL & IDENTITEIT heeft me geholpen om te ontdekken wie ik ben en wat ik graag doe.
 
Ondertussen ben ik er van overtuigd geraakt dat elk architectenbureau iets anders te bieden heeft. Zolang ik zelf de juiste klanten aantrek door het tonen van mijn eigenheid en identiteit, groei ik als ondernemer.

Volg ons op LinkedIn en Instagram