Eva, EVA architecten

< Ontdek de andere leden

Eva, 

EVA architecten

Wat heeft jou aangezet om bij GRONDWERK te starten?

Ik schreef me in eerste instantie in voor een workshopreeks over planning en organisatie, omdat ik meer focus wilde leggen op mijn passie voor ontwerpen en klantenbegeleiding.
 
Door Kaatjes enthousiasme kreeg ik nog meer goesting om mijn ondernemerschap en bedrijf te gaan versterken.
Daarom schreef ik mij samen met mijn nieuwe vennote in voor een volledig jaartraject bij GRONDWERK. Hierdoor kunnen we onze doelen gezamenlijk nastreven. 

Hoe kunnen we het concurrentiedenken aanpakken binnen onze sector?

Volgens mij moeten we af van de angst om opdrachten te weigeren. GRONDWERK moedigt architecten aan om hun passie te volgen en zich te gaan profileren als expert. Het sterke netwerk van GRONDWERK biedt niet alleen mogelijkheden tot samenwerking maar draagt ook bij aan een gezonde en duurzame werkomgeving. Met de schalingsplannen van Kaatje wordt de community alleen maar sterker!

Welke beperkende gedachte omtrent money mindset zie jij vaak terugkomen bij architecten?

Architecten hebben vaak last van een minderwaardigheidscomplex, waardoor ze hun diensten niet correct weten te waarderen. Daarom investeer ik in mijn professionele ontwikkeling zodat ik mijn aanbod en de waarde ervan nog beter kan communiceren.

 

Door deel te nemen aan discussies binnen GRONDWERK over correcte erelonen, draag ik ook mijn steentje bij aan een gezonde en duurzame architectuursector.

Volg ons op LinkedIn en Instagram