Sofie, Paul Devriendt architecten P.D.A. BV

< Ontdek de andere leden

Sofie, 

Paul Devriendt architecten P.D.A. BV

Wat was de aanleiding om je in te schrijven voor een jaartraject bij GRONDWERK?

Ik had het gevoel dat alleen een langdurige coaching voor significante verandering kon zorgen.
 
GRONDWERK biedt mij de nodige ondersteuning om meer tijd vrij te maken voor het werk waar we goed in zijn en dat we graag doen. Dit zorgt voor een meer efficiënte en aangename werkomgeving, met een betere work-life-balance tot gevolg.

Wat is tot nu toe het gevoel dat je hebt over het coachingtraject?

Door de interactie met de GRONDWERK-community besef ik dat iedereen met vergelijkbare uitdagingen te maken krijgt. De online en offline bijeenkomsten inspireren mij om actie te ondernemen.
 
Hoewel het nog een ‘work in progress’ is, zijn de eerste essentiële stappen al gezet: de vernieuwing van onze marketingstrategie, een re-branding & het ontwikkelen van pakketten dragen allemaal bij tot de versterking van onze onderneming.

Welke beperkende gedachte detecteer jij in onze sector of bij jezelf in verband met aanbodbepaling?

Het definiëren van je aanbod is een complexe taak. Ik heb gemerkt dat we, net zoals veel andere bureaus, vooral gericht waren op het beantwoorden van de behoeften van onze klanten, ook al lagen deze niet binnen onze kernfocus.

 

Sinds we ons aanbod beter omlijnen, reflecteren we ook meer over wat we echt graag doen en wat onze prioriteiten zijn. Door onze focus te verleggen naar het verhogen van onze efficiëntie-graad worden we vanzelf meer winstgevend.

Volg ons op LinkedIn en Instagram