Charlotte, GALVA architectuur

< Ontdek de andere leden

Charlotte, 

GALVA architectuur

Wat was de reden om je in te schrijven voor een jaartraject van GRONDWERK?

Als startend ondernemer was ik op zoek naar gerichte begeleiding op beginnersniveau. Via een inleidende workshopreeks kwam ik bij GRONDWERK terecht. Deze sessies gaven mij een andere kijk op het ondernemerschap en deden me onze huidige werkwijze in vraag stellen.
 
Ook al voelde ik me initieel niet klaar om deel te nemen aan een volledig jaartraject, toch bleek het STARTER-traject de ideale vervolgstap om mezelf als ondernemer te ontdekken.

Wat motiveert je om verder te blijven werken aan jouw onderneming?

Alle onderdelen uit het jaartraject van GRONDWERK dragen hieraan bij.
Door het contact met andere architecten tijdens de live sessies krijg ik zin om nadien meteen aan de slag te gaan. De online calls kan ik steeds achteraf herbekijken op mijn eigen tempo.
 
De opdrachtformulieren zorgen ervoor dat ik de tijd neem om bewuster stil te staan bij bepaalde zaken die voordien evident leken.

Kan onze sector volgens jou meer educatie rond marketing & sales gebruiken?

Dat denk ik wel. Architecten hebben vaak moeite met het aantrekken van de juiste klanten en het vlot verkopen van hun diensten. Zo heb ik via GRONDWERK geleerd dat het belangrijk is om je website of Instagram af te stemmen op je ‘ideale’ klant.
 
Niet alles overdenken is hierbij de boodschap, het moet niet van de eerste keer perfect zijn!

Volg ons op LinkedIn en Instagram