Ariane, baraq architectuur

< Ontdek de andere leden

Ariane, 

baraq architectuur

Wat onderscheidt de trajecten bij GRONDWERK van andere coachingtrajecten?

Toen ik destijds net de stap had gezet naar een eigen eenmanszaak, volgde ik reeds andere trajecten voor startende ondernemers. Maar toen ik hoorde dat de coachingtrajecten van GRONDWERK zich specifiek richten op architecten, had ik meteen interesse.
 
Na één gesprek met Kaatje was ik meteen overtuigd dat dit traject mij het nodige zelfvertrouwen zou geven om van mijn zaak een winstgevende onderneming te maken. 

Op welke manier motiveert GRONDWERK je om te blijven werken aan je onderneming?

Ik volg het traject op mijn eigen tempo en ben nog op zoek naar een goede balans. Want werken aan je onderneming is iets dat achter de schermen doorgaat en nooit echt stopt.
 
Ik besef intussen dat kleine wijzigingen vaak op lange termijn voor grote veranderingen zorgen. De coaching sessies en live events werken heel motiverend in mijn ontwikkeling als ondernemer. 

Welke inzichten heeft het coachingtraject jou intussen al bijgebracht?

Ik heb intussen geleerd om mijn aanbod beter te bepalen aan de hand van een duidelijke leidraad. Sommige zaken lijken voordehandliggend maar zijn dat daarom niet. Ik merk dan ook dat ik eerst mijn beperkende gedachten moet doorbreken om verder te groeien als ondernemer.

Volg ons op LinkedIn en Instagram