Over

over GRONDWERK

Ondernemen hoort niet zwaar of vermoeiend te zijn. Ook niet voor jou als architect. Daarom leer je bij GRONDWERK hoe ook jij op een duurzame manier kan gaan ondernemen, 100% afgestemd op het beroep van (interieur-)architect. Met een coach aan je zijde die jou alle nodige inzichten bijbrengt. En deel uitmakend van een community die jou mentale ondersteuning biedt wanneer het even moeilijk wordt. Zodat ook jij uiteindelijk de weg vindt naar een onderneming én een leven vol creatieve en financiële vrijheid.

GRONDWERK 22—23

Kaatje Spapen, ir. architect, ondernemerscoach, bedrijfsstrateeg, succesmentor

Als ondernemerscoach voor architecten combineert Kaatje haar passie voor ondernemen met jarenlange ervaring binnen het architectuurlandschap.

 

Na 15 jaar te hebben gewerkt als ontwerparchitect, team- en office manager en bestuurslid binnen zowel kleine als hele grote architectenbureaus, streeft ze nu met GRONDWERK die ene missie na: Alle architecten in Vlaanderen versterken in hun
ondernemerschap!

 

Of het nu is als coach, mentor of strateeg. Jou laten groeien als ondernemer én als architect is steeds haar ultieme drijfveer. 

Lisa Molemans, grafische ondersteuning

Katrien Cammaert, organisatorische ondersteuning

ontdek club GRONDWERK!

Volg ons op LinkedIn en Instagram