Radicaal omdenken in 3 stappen

< Home

Radicaal omdenken in 3 stappen

Gaat het de goede richting uit met de architectuursector in Vlaanderen én gaat deze evolutie snel genoeg? Nee? Dan wordt het hoog tijd voor actie! En actie ondernemen betekent in de eerste plaats: Nadenken. Meedenken. Herdenken.

 

Want hoe zou een ideale wereld er dan wél kunnen uitzien? Voor jou als architect, voor je team en voor de gehele architectuursector? Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat we deze ideale toestand ook snel gaan bereiken en welke denkwijzigingen zijn daarvoor nodig?

 

Maar om samen te kunnen toewerken naar een betere toestand voor élke architect, moeten we deze eerst glashelder voor ogen zien. Tijdens GRONDSLAG 2024 gaan we dan ook de uitdaging aan om radicaal te gaan omdenken. Zodat ook jij een helder beeld krijgt van welke toekomst er voor jou is weggelegd als architect. 

1. versterk jezelf

Wanneer was de laatste keer dat je nog eens hebt nagedacht over je doelen, je passies, je dromen? Wat kan en moet er radicaal anders om dit op een gezonde manier te kunnen bereiken? 

 

Kortom… waar wil jij naartoe als architect-ondernemer of als -medewerker? Binnen welk team? En op welke termijn? 

 

2. versterk je team

Alleen ga je (soms) sneller, maar samen kom je verder. Een sterk team geeft je vleugels. Ook wanneer het aankomt op het creëren van sterke architectuur. 

 

Daarom is het ook belangrijk om na te denken over jouw capaciteiten en die van je teamgenoten als stukjes van een grotere puzzel die jullie samen gaan leggen. 

3. versterk je SECTOR

Eens je jezelf en je team hebt versterkt, kan je ook je steentje bijdragen aan het grotere geheel van onze architectuursector. 

Want als iedereen een kleine bijdrage levert aan inzichten en deze op een genereuze manier met elkaar wil delen, komen we op het einde met z’n allen een flink eind vooruit!

Volg ons op LinkedIn en Instagram

Reacties

2 reacties op “Radicaal omdenken in 3 stappen”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *