Ben jij STARTER,GROEIER of SCHALER?

< Home

“Ben jij STARTER, GROEIER OF SCHALER?”

Bij GRONDWERK vertrekken we steeds vanuit de vraag ‘wie ben jij’? En ook om te bepalen aan welk traject jij het meeste nood hebt als architect-ondernemer, gaan we op zoek naar een antwoord. 

 

Eerst en vooral: Of je starter, groeier dan wel schaler bent heeft op zich niks te maken met hoe lang je al bezig bent als architect. 

Het heeft echter alles te maken met hoe vlot en dus ook winstgevend jij reeds aan het ondernemen bent? 

 

Daarom gaan we in eerste instantie kijken naar hoeveel persoonlijke omzet jij draait met je onderneming als architect. Op basis daarvan gaan we kijken in welke categorie jij thuishoort. 

 

Waarom opdeling in omzetcategorieën? 

 

° Dit geeft aan hoe vlot jij al kan omzet genereren en dus kan verkopen. Het laat zien of er wel degelijk vraag is naar wat jij doet. 

 

° Daarnaast willen we er bij GRONDWERK voor zorgen dat jij kiest voor een traject dat bij jou past. Zowel qua intensiteit, tijdsbesteding als investeringsniveau. 

Als starter werk je toe naar een persoonlijke jaaromzet van 75.000 euro. 

Je bent reeds voltijds voor jezelf aan de slag en werkt dus niet meer voor een ander kantoor, maar je zit nog grotendeels in de opstartfase.

Het voor jou meest geschikte jaartraject? Dat vind je onder de noemer IDENTITEIT & AANBOD. Dit jaartraject legt immers de basis voor jouw ondernemerschap als architect en leert jou denken én handelen als een echte ondernemer. 

 

‘Bij GRONDWERK zijn we één community en hoeven we geen concurrenten te zijn voor elkaar’

(MIRA)

(GALVA architectuur)

Als groeier weet je ondertussen hoe je geld kan verdienen met jouw passie voor architectuur, maar stel je jezelf steeds vaker de vraag hoe je ook je agenda onder controle houdt. 

Daarom kan jij bij GRONDWERK als groeiend ondernemer kiezen tussen twee verschillende jaartrajecten: ° IDENTITEIT & AANBOD in het geval je de basis van je bedrijf wil goed zetten en je wil weten hoe je vanaf nu vlotter geld kan verdienen

° STRUCTUUR & PLANNING indien ’tijd’ jouw grootste uitdaging is op dit moment en je opnieuw lichtheid in je onderneming wil brengen

 

‘Na een aantal jaar groeien was het tijd voor zelfevaluatie.’

(TIM)

(Oost architecten)

Als schaler heb je wellicht al heel wat watertjes doorzwemmen als ondernemer. Je hebt een team van architecten rond je heen die instaan voor de uitvoering van jouw processen. Zo speel jij jezelf vrij om je bezig te houden met het strategische luik van jouw onderneming. 

Veel kans dat jij in een eerste jaar GRONDWERK vooral nood gaat hebben aan instrumenten om je planning (en die van je team) onder controle te krijgen. Het jaartraject STRUCTUUR & PLANNING is voor jou wellicht het meest geschikt. 

 

‘Uiteindelijk struggelen we allemaal met dezelfde dingen.’

(BRITT)

(punt-b architecten)

Ontdek hier welk jaartraject voor jou het meest geschikt is: 

Herbekijk hier de infosessie van 31 mei: 

Volg ons op LinkedIn en Instagram

Reacties

2 reacties op “Ben jij STARTER,GROEIER of SCHALER?”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *