ONDERNEMEN

Bij GRONDWERK dichten we het gat tussen creativiteit en ondernemerschap. Want ook al hebben we het niet allemaal meegekregen tijdens onze opleiding als architect, het is nooit te laat om te leren!

GRONDEN

Even terug naar de basis

Want ook al ben jij als architect misschien een kei in je vak, toch wil dat nog niet zeggen dat je ook een bloeiende, gezonden onderneming hebt weten uit te bouwen.

Daarom laat GRONDWERK jou zien waar ondernemen als architect om draait en hoe dit toepasbaar is voor jouw leven en voor jouw specifieke onderneming. Want iedereen is uniek, dus ook elke onderneming onderscheid zich van alle andere.

PROACTIEF

Bij GRONDWERK ruilen we een passieve, afwachtende houding in voor een proactieve mindset. Daarbij krijg jij de nodige begeleiding om steeds opnieuw op zoek te gaan naar de volgende stap die jij kan nemen om uit je comfortzone te stappen en te groeien als architect-ondernemer.

Stel je eigen doelen, bepaal je eigen strategie en go!

En lukt iets niet van de eerste keer? Dan is GRONDWERK er voor jou om samen te analyseren wat er misliep, om je strategie te helpen bijstellen en om jou weer te motiveren om opnieuw te proberen. Want voor wie bereid is om te blijven bijsturen en zichzelf te blijven verbeteren, is succes onvermijdelijk!

ACTIEGERICHT

Er is een reden waarom GRONDWERK geen lauwe cursussen aanbiedt, maar volop inzet op coaching. Een cursus geeft dan misschien wel de nodige educatie, maar zet nog niet aan om gericht actie te ondernemen. En dat laatste is nu net waar het bij ondernemen om draait!

Daarom wordt je tijdens een GRONDWERK-caochingtraject voortdurend uitgenodigd om je grenzen te verleggen en je eigen potentiëel te verkennen. En dat doe je niet door bij de pakken te blijven zitten, maar door met de focus op het eindresultaat de juiste dingen te gaan doen.

... ARCHITECTEN