MONEY MINDSET

Voor je je volledig onderdompelt in de financiële cijfers van jouw onderneming, neem je best je eigen gedachten en overtuigingen omtrent geld een onder de loep.

Denk jij al in termen van overvloed? Of beperk je jezelf nog door te denken in schaarste?

Een gezonde manier van denken over geld kan àlles veranderen voor jou en je onderneming!

OMZET- & WINSTDOELEN

Wanneer mag je blij zijn met je financiële resultaten? En wanneer heb je ‘voldoende’ winst behaald? Dat weet je enkel wanneer je op voorhand doelen hebt vastgelegd.

Je leert hoe je zelf jouw financiële doelen kan bepalen en op tijd kan bijsturen om op die manier jouw onderneming stap voor stap de hoogte in te krikken.

WAARDE-BEPALING

Ben ik te duur? Of werk ik net onder de  prijs? En wat heet ‘een marktconforme’ prijs?

Je krijgt manieren aangeleerd om zelf te bepalen wat de correcte prijs is voor jouw prestaties als architect. En gaandeweg kweek je het bijhorende financiële zelfvertrouwen opdat je nooit nog hoeft te aarzelen bij het uitspreken van jouw ereloon!

PRIJS-COMMUNICATIE

Eens je weet hoeveel jouw diensten waard zijn, is het belangrijk om ook de juiste prijs te (durven) vragen. En liefst zonder te blozen…

Daarom gaan we dieper in op jouw manier van communiceren over je ereloon zodat jij voortaan zonder verpinken de correcte prijs voor jouw rol als architect krijgt betaald.

STRUCTUUR & PLANNING

Nood aan ondersteuning bij het uitbouwen van jouw onderneming als ARCHITECT?

Word dan nu gratis lid van onze COMMUNITY!