COACHING

Vind jij het woord ‘coaching’ een wollige bijklank hebben? Leef je nog steeds in de overtuiging dat je enkel een coach nodig hebt wanneer het slecht gaat met jou of je bedrijf? Of denk je dat een coach iemand is die jou de les gaat spellen?
Niets van dat alles! Ontdek hier waar coaching bij GRONDWERK dan wél over gaat…

INZICHT

Een goede coach laat jou op een andere manier naar jezelf en naar de wereld kijken. Je zou dus kunnen zeggen dat coaching je zelfbewust-zijn als architect-ondernemer vergroot.

Doordat je jezelf steeds beter leert kennen, ga je ook steeds makkelijker en sneller patronen herkennen. Waar loop je tegenaan? Wat zijn jouw grootste uitdagingen in je ondernemerschap? En hoe ruim je je interne blokkades uit de weg?

Maar ook reflecteren over de wereld om je heen is belangrijk. Probeer je jezelf soms te verplaatsen in je medewerkers? Of hoe komt iets over bij je klanten?

DIALOOG

Veel kans dat jij als architect-ondernemer voortdurend verwikkeld zit in een interne monoloog. Je weet wel, die stem in je hoofd die soms maar niet wil zwijgen. Hoe sneller je denkt, hoe luider vaak die stem is.

Zeker als je alleen werkt en geen klankbord hebt, kunnen je gedachten wel eens rondjes blijven draaien. En dat fenomeen brengt je onderneming niet bepaald vooruit…

Coaching helpt jou om al jouw interne gedachten uit je hoofd te halen en op een gestructureerde manier om te zetten in doelen en resultaten.

Door gesprekken met je coach en met andere GRONDWERK’ers krijg je je gedachten opnieuw helder en zie je weer precies waar jij als ondernemer naartoe wil.

TRANSFORMATIE

Dit is waar het bij GRONDWERK-coaching om draait: jouw trans-formatie!

Want werk jij soms nog te veel als een medewerker in je eigen onderneming? Dan ben je na een GRONDWERK-traject getransformeerd tot de CEO van je eigen bedrijf!

In eerste instantie zit die transformatie vooral in je hoofd. Je leert immers dat er maar één iemand is die jou al die tijd heeft tegengehouden van je eigen groei (disclaimer: dat ben jij zelf) en je leert vooral ook hoe je vanaf nu je volle potentiëel kan gaan gebruiken om de allerbeste versie van jezelf te worden!  

... & COMMUNITY