over
GRONDWERK


 

GRONDWERK biedt coaching en community aan architect-ondernemers. 

/ INSPIRATIE

GRONDWERK laat zien wat ondernemen voor jou en je onderneming kan betekenen. Het levert nieuwe inzichten en bredere perspectieven. 

/ EDUCATIE

GRONDWERK dicht het gat tussen creativiteit en ondernemerschap. Door het bieden van educatie in de vorm van coaching, trainingen, workshops,… zorgt het voor een sterk onderbouwde onderneming voor architecten. 

/ CONNECTIE

GRONDWERK laat architecten connecteren met elkaar. In een warme, enthousiaste community krijg je de nodige ondersteuning van gelijkgestemde sectorgenoten. 

 

over
Kaatje Spapen


Als ingenieur-architect (K.U.Leuven, 2006) werkte Kaatje Spapen in verscheidene grote en kleine architectenkantoren in Gent, Antwerpen en Leuven. 

Na 15 jaar ervaring te hebben opgebouwd als ontwerparchitect en na 3 jaar te hebben gewerkt als office en team manager, richtte ze in 2020 GRONDWERK op. 

In een partnerschap met NAV (Netwerk Architecten Vlaanderen) tracht ze de boodschap van GRONDWERK te verspreiden naar een breder publiek om zo alle architecten in Vlaanderen zichzelf te helpen versterken als ondernemer.