hallo, GRONDWERK!

KENNISMAKINGSEVENT

Ben jij een gepassioneerd architect-ondernemer en wil je samen met geëngageerde collega’s bouwen aan je eigen ondernemerschap én aan het succes van onze hele sector?

Kom dan ontdekken wat GRONDWERK voor jou kan betekenen tijdens één van onze kennismakingsevents in Gent, Antwerpen of Hasselt!

INSPIRATIESESSIE

Tijdens een boeiende inspiratiesessie krijg je meteen een paar basisprincipes van het ondernemerschap voor architecten aangereikt waarmee jij de volgende dag al meteen aan de slag kan!

Verder kom je te weten waar de GRONDWERK community precies voor staat, wat ons doel is en hoe ook jij hiervan deel kan uitmaken.

Na dit event ga je naar huis met een aantal herwonnen inzichten en met een ontstopbaar enthousiasme om (opnieuw) te gaan sleutelen aan je onderneming!

ONTMOETING

Tijdens dit event maak je ook kennis met andere architect-ondernemers die voor dezelfde uitdagingen staan als jij en kom je te weten hoe onze community ook jou kan ondersteunen op je ondernemersreis. 

Want bij GRONDWERK sta je er nooit alleen voor. Je coach en je community zijn jouw klankbord en bieden jou de nodige steun als het even moeilijk wordt. 

Community over competition!

LET’S DRINK!

En we heffen samen het glas op jouw hernieuwde goesting om van je onderneming een succes te maken!

Want wie heeft ooit beweerd dat werken aan je onderneming saai hoeft te zijn? GRONDWERK gaat voor gezellige ontmoetingsmomenten waar je telkens opnieuw naar kan uitkijken!

Daarom nemen we de tijd om elkaar wat beter te leren kennen tijdens een sfeervolle kennismakingsdrink.

PROGRAMMA

 • persoonlijke ontvangst door
  GRONDWERK-coach Kaatje Spapen
 • inspiratiesessie
  ‘bezield ondernemen voor architecten’
 • infomoment
  Atelier GRONDWERK & Club GRONDWERK
 • Q&A
 • kennismakingsdrink

WAAR EN WANNEER?

Deelnemen aan het kennismakingsevent kan op 3 verschillende locaties in Vlaanderen.

WIL JIJ ER OOK GRAAG BIJ ZIJN?
SCHRIJF JE DAN HIER IN!