ARCHITECTEN

Waarom zijn er zoveel goede, ambitieuze architecten, maar durven er zo weinigen onder hen zeggen dat ze ook goede, ambitieuze ondernemers zijn?

SECTORGERICHT

Het ene ding dat GRONDWERK zo uniek maakt? Het feit dat de coaching & community zich toespitst op architecten!

Want business coaching vind je in alle soorten, maar wat ben je met een coach die de moeilijkheden en nuances van de stiel niet begrijpt?

Bij GRONDWERK wordt elk topic specifiek toegepast op de architectuurbusiness. Zodat jij meteen aan de slag kan met de opgedane kennis en inzichten.

CREATIVITEIT

Je hebt ondernemers. En dan heb je… creatieve ondernemers.

Bij GRONDWERK hechten we veel belang aan de gevoeligheden en uitdagingen van het creatieve ondernemerschap. Voor ons is dit geen contradictio in terminis,  maar net een samengaan van twee begrippen die elkaar kunnen versterken.

De meeste architecten willen net méér tijd spenderen aan de creatieve taken binnen hun onderneming, maar voelen zich daarin beperkt door alle ‘rompslomp’. En net daarom is een goed georganiseerd bedrijf de weg naar meer creatieve vrijheid.

SAMENWERKING

Bij GRONDWERK bundelen we de krachten. Want samen kunnen we meer dan alleen!

En samenwerkingen zijn er in vele soorten en maten. Van carpoolen naar de GRONDWERK-events tot een zielsgenoot ontmoeten waarmee je de krachten kan bundelen in een nieuwe architectenvennootschap. Het kan allemaal.

Maar een diep geloof in de kracht van ‘samen’ is zowat de kern van onze community.

Zo werken we SAMEN toe naar één gemeenschappelijk doel: onze sector versterken van onderuit!

COACHING...