ATELIER GRONDWERK

COACHINGTRAJECT

Tijdens een intensief coachingtraject ga je samen met je coach op zoek naar jouw uitdagingen, verbeterpunten en potentiëel.

Er wordt gewerkt rond zes maandthema’s, lopende van januari 2022 tot en met juni 2022. Elke week wordt er een nieuw weektopic gelanceerd dat dient als basis voor de coaching.

ONLINE LEERPLATFORM

Als lid van Atelier GRONDWERK log je in op het online leerplatform met een persoonlijk account.

Hier vind je alle presentaties, video’s, slides, oefeningen,… die jou alle info geven die je nodig hebt om op een gestructureerde manier aan je onderneming te werken.

MOTIVATIE

Tijdens online coachingcalls worden er case studies besproken, geeft je coach je bijkomende uitleg bij de inhoud van de modules en kan je al je vragen betreffende de inhoud van het traject stellen.

En niet onbelangrijk: deze calls zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft om te bij te blijven gedurende de volledige duur van het traject!

INDIVIDUELE TRANSFORMATIE

Door je deelname aan Atelier GRONDWERK ga je zelf aan de slag met je eigen onderneming. De focus ligt op jezelf en je eigen transformatie (en die van je zaak).

Ook interesse in onze offline community? Maak dan kennis met

CLUB GRONDWERK

NIEUWSGIERIG NAAR MEER?

Schrijf je in voor het 'hallo, GRONDWERK!'-kennismakingsevent en ontdek wat onze coaching & community voor jou kan betekenen!